fahéj yorkie baba yorkshire terrier

Sziasztok! Fahéj vagyok egy eleven yorkie kutyus. 2017.12.25-én születtem Törökszentmiklóson így mondhatjuk azt is hogy egy kis Kun Yorkshire terrier kutyus vagyok 🙂

Cseperedtem, nőttem, majd egy késő februári napon, lányok (mit lányozunk, nők :D) jöttek értem, s beraktak valami zümmögő dobozba a kis plédemmel együtt, amin még anyukám illata volt, így az utat nyugodtan vészeltem át. Körülöttem, valahogy mindenki csodálkozott, hogy milyen édes pici ennivaló kutyus vagyok, aztán a mamapótló gazdim, aki ezt a blogot is vezeti majd, elkezdett valami fura hangon szólítgatni, s azóta egyre többször hallom azt, hogy: “Fahéj, Fahéj” de én inkább aludtam is tovább, amitől ezek a nagy melákok be is pánikoltak mert kb. fél óra “játék”, mozgás után 2 óra pihenés következett. Akkor még sajnálták, hogy ilyen sokat alszom, de nem tudták mi lesz majd egy év múlva, de ez már a következő story-ban lesz olvasható, ami majd 1 éves születésnapomkor esedékes, ha nem felejtik el :D. Addig is nézegessetek egy-két képet amit rólam készített az első pár hétben. Olvasgassátok a történeteimet, kövessetek, instagramon vagy facebook-on, mert nemcsak róam de általánosságban a yorkie (Yorkshire Terrier) kutyusokról is olvashattok, tippeket kaphattok, vagy ha netán megbetegszik a kis yorkie-tok a legfontosabb betegségeket és kezelésüket is megtaláljátok itt, persze a legfontosabb a Doktor bácsi, – (amitől én reszketek) igen lesznek külön doktoros kalandok is – de csak ő tud igazán jól ellátni benneteket. Szóval vauuu vauuu tessék elolvasni a következő posztot.

Képek az első pár hétről:

(apa csinálta ezt a kis oldalt, sokat melózik, úgyhogy azt ígérte az elmúlt egy év cikkei is fel lesznek töltve, csak ha már egy éves lettem átadja nekem ezt az oldalt, hogy tudjam nézegetni, mert meló közben mindig az ölében ülök, amitől persze nem tudja nyomogatni ezt a laptopot vagy mit, de nekem jobban tetszik ha simogat. Szóval ígérjük be lesz pótolva az elmúlt egy év a rengeteg yorkie story-val)